ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Гел чанта Hot-Cold Dispo Gel Prima, 14x 18 смПроизводител: Prima

Раздел: Медицински консумативи

Категории: Общи консумативи

Подкатегории: -

Код на продукта: 523484

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Гел чанта Hot-Cold Dispo Gel Prima, 14x 18 см: гел чанта, която може да се използва както в горещо, така и в студено състояние. Препоръчва се да се използва при висока температура (топлина) в случай на схващане на врата, ревматизъм, лумбаго, хипотермия и студено използване в случай на хематоми, навяхвания, наранявания, хипертермия и винаги, когато е необходимо да се постави торба с ботуши.

Как да използвате горещо:
- в гореща вода: поставете торбичката с гел в гореща вода за максимум 5 минути, Извадете, подсушете и поставете опаковката в подходящ материал, след това нанесете върху засегнатата страна
- микровълнова фурна: поставете плика във фурната, регулирайки температурата до 650 вата, за максимум 1 минута, след това извадете и поставете в джоба си, или подходящия материал и нанесете върху засегнатата област.

Студена употреба:
- фризер: дръжте във фризера поне 1, 20-2 часа, след това извадете и поставете в джоба си, или подходящия материал и нанесете върху засегнатата област.

Размер: 14x 18 cm

Внимание: Не поглъщайте съдържанието, не го оставяйте на място, недостъпно за деца. Винаги поставяйте пакета в джоба си със съответния материал. Не прилагайте върху кожата, ако имате лезии. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате, в случай на сърдечно-съдови проблеми, кръвоносната система, диабет или нечувствителност към кожата.

Количество: 1 броя.

Производител: Prima

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg