ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Перманентна боя за коса с амоняк Phyto Henna Color Phytocosmetic, 4.3 Ciocolatiu, 115 мл

Производител: Fitocosmetic

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 503253

ID оферта: 502955

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Перманентна боя за коса с амоняк Phyto Henna Color Phytocosmetic, 4.3 Ciocolatiu, 115 мл: Перманентна боя за коса без амоняк и без мирис, която покрива белите коси, регенерира, подхранва и укрепва косата. Съдържа арганово масло, кератин, рициново масло, масло от ший и сок от алое, което предлага твърдост, блясък и копринен външен вид. Маската в опаковката съдържа ленено масло, семена от жожоба и касис, екстракти от хамамелис и женшен, кератин и млечна киселина, осигуряващи оптимална грижа за косата.

Съдържание на опаковката: 50 мл боя, 2x 25 мл окислителна емулсия, 15 мл маска за коса, ръкавици.

Препоръки: Полученият нюанс ще зависи от текущото състояние, вида и нюанса на косата. Идеален резултат се постига след няколко бои със същия нюанс. Ако косата е прясно направена трайно, боядисването се отлага поне за 2 седмици. По същия начин, ако трябва да се прави постоянно, лечението се отлага 2 седмици след боядисването. За боядисване на химически вълнообразна коса изберете по-светъл нюанс. За боядисване на избелена коса се препоръчва процедурата да се прави на един ден. Ако първоначалният нюанс е светло рус, не се препоръчват нюанси 1.0 и 1.1. Ако първоначалната сянка е руса, тъмно руса, сатен, не се препоръчват нюанси 9.1 и 9.3. Ако първоначалният нюанс е сатен, не се препоръчват нюанси 6.0 и 7.3. Ако косата е 30% сива, времето за действие ще бъде 50 минути. За да получите сянката върху опаковката, в случай на разлика от 2 тона, нанесете боята за 30 минути. Ако разликата в нюансите е по-голяма от 2 тона, времето за действие ще бъде 40 минути. Нанесете боята само върху суха коса, започвайки от тила. Нанесете първо върху области със сива коса. Не мийте косата си 2-3 дни след боядисване. Прочетете инструкциите за употреба. Количеството кутия е подходящо за боядисване на коса със средна дължина.

Как да използвам: предварително се препоръчва тест за чувствителност: смесете боята с малко емулсия в неметална купа, след това нанесете от вътрешната страна на лакътя за 10-15 минути и изплакнете с вода. Ако повърхността не се дразни в продължение на 48 часа, боята може да се използва. Смесете опаковката с боята с емулсията в неметална купа до гладка смес. Използвайте цялото количество. За първата боядисваща боя: нанесете с четка, върху суха коса, от корени до върхове, разделяйки косата на тънки нишки. Оставете да действа 30-40 минути, след което изплакнете обилно с вода. За боядисване само на корените, оставете да действа 20-30 минути. След изплакване нанесете маската за коса от опаковката.

Предупреждение: съдържа водороден прекис. Да не се използва върху мигли или вежди. Избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. За нанасяне ще се използват ръкавици.

Количество: 115 мл.

Производител: Fitocosmetic

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-68%
Полупостоянна боя Londa Professional Color Switch, Cruch! Celeste, 80мл
Полупостоянна боя Londa Professional Color Switch, Cruch! Celeste, 80мл

Първоначална цена: 16 лв.


Намалена цена: 5 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg