ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Възтановяващ Пакет - Matrix Total Results Re-Bond: 1000 мл шампоан, 1000 мл балсам, 250 мл спрей за термична защита

-28%
vztanovyavasch-paket-matrix-total-results-re-bond-1000-ml-shampoan-1000-ml-balsam-250-ml-sprej-za-termichna-zaschita-1.jpg

Производител: Matrix

Раздел: Козметични продукти

Категории: Промо Пакети

Подкатегории: -

Код на продукта: 491158

ID оферта: 490864

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 91 лв.

Цена: 65 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Възтановяващ Пакет - Matrix Total Results Re-Bond: 1000 мл шампоан, 1000 мл балсам, 250 мл спрей за термична защита

Възтановяващ шампоан - Matrix Total Results Шампоанът Re-Bond For Extreme Repair, 1000 ml: Професионален шампоан, специално проектиран за грижа за увредена и отслабена коса, подложен на прекомерна химическа обработка, с формула, обогатена с лимонена киселина, която осигурява ефективно почистване, премахване на излишния себум, примеси и остатъци от продукти, използвани преди това и по този начин подготвя косата за следващите етапи на системата за дълбоко възстановяване The Re-Bond. Помага за укрепване на влакната на косата, улеснява разплитането, изсушаването и оформянето на косата, придава й лек обем, жизненост и блясък, като я прави гладка, мека и копринена на допир.
Състав: лимонена киселина.
Приложение: нанесете върху влажна коса, масажирайте внимателно до образуване на пяна, след което изплакнете. За най-добри резултати се препоръчва да се използва с други продукти за грижа от гамата The Re-Bond (предварително балсам, балсам).

Възтановяващ Балсам - Matrix Total Results Балсамът Re-Bond For Extreme Repair, 1000 мл: професионален балсам, специално проектиран за грижа за увредена и отслабена коса, подложен на прекомерна химическа обработка, с формула, обогатена с таурин което помага за укрепване и ревитализиране на влакната на косата в рамките на системата за дълбоко възстановяване The Re-Bond. Уплътнява влагата вътре в жичната конструкция и я предпазва отвътре, като й осигурява по-голяма устойчивост срещу по-нататъшни повреди. Улеснява разплитането, изсушаването и оформянето на косата, като я прави гладка, хидратирана, лъскава, пълна с обем и естествено движение, мека и копринена на допир.
Състав: таурин
Приложение: нанесете върху влажна коса след измиване с шампоан, внимателно масажирайте цялата дължина на косата, след това изплакнете и оформете както обикновено. За най-добри резултати се препоръчва да го използвате заедно с другите продукти за грижа от гамата The Re-Bond (шампоан, предварително балсам).

Термозащитен спрей - Matrix Style Link Prep Heat Buffer Thermal Styling Spray 250 мл: професионален стилизиращ продукт от съществено значение за защита на косата от високи температури, до 232 ° C, свързан с устройства за термично оформяне (плоча, ондюлатор, foehn). Леката формула и лесният начин на нанасяне предотвратяват ефекта на бръчките, осигуряват лесно фиксиране (ниво 2) и придават на косата копринено и блестящ вид, предотвратявайки накъсване и увреждане на косата.
Приложение: напръскайте върху влажна коса

Тип Коса: Изтощена, Тънка коса.

Ползи: Почиства, Възстановява, Съживява, Хидратира, Термична защита, Блясък.

Производител: Matrix

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg