ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Перманентна крем-боя, сянка Castano Dorato 4.3, Compagnia del Colore 100 мл

Производител: Compagnia del Colore

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Професионална боя

Код на продукта: 490651

ID оферта: 490357

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 15 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Перманентна крем-боя, сянка Castano Dorato 4.3, Compagnia del Colore 100 мл: професионална боя за коса с иновативна формула, предназначена да подчертае безопасността на потребителите. Системата за боядисване е неагресивна, предлагаща качествено, безопасно и здравословно оцветяване на косата. Продуктът е обогатен с портокалово масло и мед, които имат антиоксидантни свойства, към които е добавена защита срещу UV лъчи и замърсяване. Също така косата е хидратирана, придавайки й еластичност, обем и блясък.

Как да използвате: смесете в неметална купа боята с окислителя в желаната концентрация, в съотношение 1: 1,5 (1 част боя, 1,5 части окислител). Получената смес нанесете върху суха коса, времето за действие в зависимост от вида на косата и желания резултат от цвета, след което изплакнете обилно с вода, докато боята се отстрани напълно. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба.

Количество: 1000 мл.

Производител: Compagnia del Colore

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg