ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Професионален комплект за нокти JESSICA GELeration Essentials, 1 бр

Производител: Jessica

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: -

Код на продукта: 476137

ID оферта: 475857

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 373 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Професионален комплект за нокти JESSICA GELeration Essentials, 1 бр .: Професионален комплект, който осигурява дълготрайна устойчивост. Формулата, специално създадена и предназначена за професионалисти, защитава нокътя и му позволява да расте, имайки естествен вид. Съдържа следните продукти:

Праймър за нокти - JESSICA GELeration Prep Nail: е първата стъпка в създаването на маникюр с полупостоянен лак GELeration Soak-Off, подготвящ повърхността на ноктите за нанасяне на базовия лак Start Soak-Off. Той премахва излишната влага и балансира pH на нокътя, за да увеличи адхезията на основния лак. След като нокътът е почистен, нанесете слой грунд върху цялата му повърхност.

Основен лак - JESSICA GELeration Start Soak Off Base: представя базовия лак на системата GELeration, който се нанася в тънък и устойчив слой, който позволява на нокътя да запази своята гъвкавост и да има естествен вид . Лакът Start Soak Off се нанася върху предварително подготвения нокът с Prep Nail Primer. Впоследствие трябва да се изсуши в UV лампата за 1 минута или в LED лампата за 10 секунди.

Прозрачен гел - JESSICA GELetation Build Soak Off Clear Gel: се прилага след START Soak-Off. специалната четка PRO BUILDER 9 ’може да се използва за изграждане на конструкцията или ремонт на нокътя. Изсушете за 30 секунди в LED лампата.

Soak Off Sealing Top - JESSICA GELeration Finish Soak Off Sealer: е издръжлив и осигурява запечатване. Нанесете слой FINISH върху сухия полупостоянен лак GELeration, след това нанесете разтвора CLARIFY Nail Cleanser за отстраняване на остатъците от лак. Той изсъхва в LED лампата за 20-30 секунди, а в UV за 2 минути.

Разтвор за обезмасляване на ноктите - JESSICA GELeration Clarify Nail Cleanser: разтворът помага за почистване на нокътя преди нанасяне на грунда или след нанасяне на финала, за премахване на остатъците от лак.

Разтвор за премахване на полупостоянен лак - JESSICA GELeration Erase Soak Off Remover: помага за премахване на полупостоянния лак. Поставете разтвор върху памучен тампон и нанесете върху повърхността на нокътя. Увийте, оставете да подейства 12-15 минути и след това почистете.

Подготвителна пила за нокти 100/180 - Jessica GELeration Prepping File: пили и оформя нокътя.

Пила за нокти 100/180 - Jessica GELeration Нежен пяна буфер: Внимателно премахва блясъка от повърхността на ноктите.

Фина пила за нокти 240/400 - Jessica GELeration Soft Buffer File: се използва след отстраняване на полупостоянния лак, за да възстанови естествения блясък на ноктите.

Количество: 1 броя.

Производител: Jessica

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg