ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Крем за обезцветяване - Wella Professionals Blondor Soft Blonde Cream 200 гр

-25%
krem-za-obeztsvetyavane-wella-professionals-blondor-soft-blonde-cream-200-gr-1.jpg

Производител: Wella Professionals

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Обезцветители

Код на продукта: 4675

ID оферта: 4675

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 32 лв.

Цена: 24 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Крем за обезцветяване - Wella Professionals Blondor Soft Blonde Cream 200 гр: професионален обезцветяващ крем, който благодарение на вградената технология Tri-Lightening гарантира изсветляване до 7 нива. Обогатена с липиди формула, която предпазва и овлажнява косата по време на процеса на боядисване, подходяща за всички техники за обезцветяване, осигуряващи свежи и идеално руси оттенъци.

Начин на употреба и терапия: нанесете равномерно, върху не измита коса, проверявайте на всеки максимум 10 минути, времето на действие зависи от състоянието на косата и желания резултат; преди обезцветяване прочетете инструкциите за употреба вътре. Професионална употреба. Смесете с Koleston Perfect Creme Developer - 1,9% или 4%, в съотношение 1: 1 до 1: 2 в неметален съд. Ако има контакт със скалпа, използвайте 6% активатор.

Внимание: Продуктът може да предизвика алергични реакции. Не използвайте продукта, ако има драскотини или рани на скалпа. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Следвайте инструкциите за употреба. Носете предпазни ръкавици. За да се запазят характеристиките на продукта, е необходимо да се запечата след всяка употреба. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Количество: 200 г.

Производител: Wella Professionals

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg