ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Тоник без алкохол с градински чай и куркума Yamuna, 150 мл

Производител: Yamuna

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за лицето

Подкатегории: Тоници

Код на продукта: 463944

ID оферта: 463623

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 14 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Тоник без алкохол с градински чай и куркума Yamuna, 150 мл: Продукт, който се прилага върху чиста и почистена кожа, преди и в края на козметично лечение. Благодарение на млечната киселина тоникът регенерира клетките, бори се със свободните радикали, нежно ексфолира повърхността на епидермиса и подобрява естествения му процес на хидратация. Съдържанието на кофеин, богато на липиди, предизвиква ензимни реакции в кожата, като по този начин повишава нивото на оксигенация на клетките. Наличието на куркума предлага антибактериални и пречистващи свойства и стимулира кръвообращението. Продуктът е обогатен с градински чай, съставка, която има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Тоникът не съдържа алкохол, като е подходящ за всеки тип кожа, с изключение на кожата, засегната от розацея или акне. Също така не съдържа оцветители, изкуствени аромати или вещества от животински произход.

Как да използвам: Продуктът се използва само за външна употреба, върху чиста кожа, без отворени рани. Избягвайте контакт с очите и устата.

Ползи: Регенерира, Съживява.

Количество: 150 мл.

Производител: Yamuna

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg