ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Маска за тяло за уморени крака и подобряване на кръвообращението Yamuna, 400 гр

Производител: Yamuna

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за тялото

Подкатегории: Лосиони за тяло

Код на продукта: 463935

ID оферта: 463614

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 41 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Маска за тяло за уморени крака и подобряване на кръвообращението Yamuna, 400 гр: Продуктът има за цел да подобри кръвообращението и лимфната циркулация, като спомага за отстраняването на течността, натрупана в тъканите. Почиствайки съединителната тъкан, продуктът укрепва кръвоносните съдове и елиминира усещането за тежки или уморени крака. В същото време маската повишава мускулния тонус и успокоява болката в краката, намалявайки възпалението.

Състав: Solum Diatomeae, каолин, алгин, калциев сулфат, екстракт от Ruscus Aculeatus, екстракт от Hamamelis Virginiana, екстракт от Aesculus Hippocastanum, тетранатриев пирофосфат, CI 77288, масло от Cupressus Sempervirens, магнезиев оксид, мет пиперита пропионамид.

Как да използвате: Препоръчително е да масажирате краката преди да използвате продукта. Продуктът на прах се смесва с вода. Получената паста се нанася бързо и равномерно върху кожата на краката. Маската се оставя да действа 15 минути и след това се отстранява.

Ползи: Освежава.

Количество: 400 г.

Производител: Yamuna

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg