ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Укрепващ шампоан с Черен Пипер и Мента за Отслабена и Увредена коса 1.7 Noah, 250 мл

Производител: Noah

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Шампоани

Код на продукта: 448765

ID оферта: 448474

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 20 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Укрепващ шампоан с Черен Пипер и Мента за Отслабена и Увредена коса 1.7 Noah, 250 мл: Шампоан, съдържащ естествени съставки, с ролята на осигуряване на оптимална грижа за косата. Има антиоксидантни свойства и комплекс, който предотвратява клетъчното стареене и се бори със свободните радикали. Благодарение на съдържанието на черен пипер, продуктът има антибактериален и противовъзпалителен ефект и стимулира циркулацията, като спомага за отделяне на повече кислород и хранителни вещества в скалпа. Сместа от евкалипт и масло от градински чай стимулира растежа и блясъка на косата, придавайки й приятен и свеж аромат. Шампоанът поддържа здрава, копринена и съживена коса. Освен това не съдържа силикон, парабени, парафин, минерали, DEA и SLS.

Състав: Аква, Натриев коко-сулфат, Кокамидопропил бетаин, вода на Mentha piperita, глутаминова киселина, екстракт от кора на Pterocarpus marsupium, динатриев сукцинат, феноксиетанол, натриев хлорид, миристил лактат, натриев оливамфоацетат, евкалипт глобул масло от листа, децил глюкозид, дикаприлилов етер, бензоена киселина, лимонена киселина, тетранатриев глутамат диацетат, глицерилов олеат, дехидрооцетна киселина, масло от мента пиперита [масло от мента пиперита] (масло от мента), масло от Salvia officinalis (Salvia officinalis (Sage)) , Лимонен.

Как да използвате: Шампоанът се нанася върху влажна коса, масажира се леко и след това се изплаква добре с вода.

Тип Коса: Изтощена.

Тип Скалп: Нормален.

Ползи: Съживява, Блясък.

Количество: 250 мл.

Производител: Noah

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg