ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Шампоан с фитохератин на ориз за боядисана коса 1.6 Noah, 1000 мл

Производител: Noah

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Шампоани

Код на продукта: 448628

ID оферта: 448337

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 46 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 5 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Шампоан с фитохератин на ориз за боядисана коса 1.6 Noah, 1000 мл: Шампоан, съдържащ естествени съставки, с ролята на осигуряване на оптимална грижа за косата. Той предпазва и хидратира косата след химически обработки, реструктурира и възстановява увредената коса, като създава естествен защитен филм. Съдържанието на хидролизиран оризов протеин има ролята за увеличаване на обема на косата и придаване на блясък. Наличието на масло от иланг иланг има успокояващи и овлажняващи свойства, подпомага лечението на цепените краища и сърбящия скалп. Благодарение на екстракта от слънчогледово масло, шампоанът предлага защита срещу UV лъчи. Продуктът поддържа цвета на косата и удължава нейната интензивност и продължителност. Освен това не съдържа силикон, парабени, парафин, минерали, DEA и SLS.

Състав: Аква, Натриев кокосулфат, Кокамидопропил бетаин, Феноксиетанол, Натриев хлорид, Миристил лактат, Натриев оливамфоацетат, Децил глюкозид, Бензоена киселина, Лимонена киселина, Дикаприлилов етер, Тетранатриев глутамат диацетат, , Масло от майорана Origanum [масло от листа на майорана Origanum], масло от Cananga odorata [масло от цветя на Cananga odorata], масло от дехидрооцетна киселина, масло от амирис балсамифера [Amyris balsamifera кора], глицерилов олеат, линалоол, екстракт от семена на Helianthus annuus [Helianthus annuus (слънчоглед) екстракт], Хидролизиран оризов протеин.

Как да използвате: Шампоанът се нанася върху влажна коса, масажира се леко и след това се изплаква добре с вода.

Тип Коса: Боядисана.

Тип Скалп: Нормален.

Ползи: Поддържа цвета, Хидратира, Блясък.

Количество: 1000 мл.

Производител: Noah

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg