ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полу-перманентен лак за нокти - OPI Gel Colour Bogota Blackberry, 15 мл

-15%
polu-permanenten-lak-za-nokti-opi-gel-colour-bogota-blackberry-15-ml-1.jpg

Производител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Полуперманентен лак

Код на продукта: 435561

ID оферта: 435269

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 69 лв.

Цена: 58 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полу-перманентен лак за нокти - OPI Gel Colour Bogota Blackberry, 15 мл: Висококачествен полу-перманентен лак за нокти, който изсъхва само за 30 секунди, но издържа седмици в края. Това полу-постоянно езеро предефинира категорията продукти за полу-постоянни услуги, която се развива бързо на пазара. Всеки полу-перманентен лак има подходящ OPI лак за нокти, което е чудесно за безупречен външен вид или подходящ педикюр за тези, които не искат да прилагат полу-перманентен лак за нокти върху ноктите на краката. Този продукт има интензивно ярки нюанси с изключителна устойчивост.

Как да използвате: Нанасяне на полу-перманентен лак за нокти OPI: кутикулата се почиства и се оформя естественият нокът, блясъкът на ноктите лесно се отстранява с помощта на буфер от 100 песъчинки, след което се почиства с четка. Нанесете Prep Nail Primer върху повърхността на ноктите, след това тънък слой от OPI гел цвят основен слой, запечатайте ръба на нокътя и поставете ръката си в лампата с UV светлина за 1 минута или в LED лампата за 10 секунди. Нанесете на тънък слой желания нюанс на полу-перманентен лак за нокти, запечатайте нокътя и поставете ръката си в UV лампата за 2 минути или в лампата с LED светлина за 30 секунди. Повторете предишната стъпка. И накрая, нанесете тънък слой топ козина OPI Gel Color, запечатайте ръба на нокътя и поставете ръката си в UV лампата за 2 минути или в LED лампата за 30 секунди. Обезмаслете нокътя.
Отстраняване на полу-перманентен лак за нокти: леко шлайфайте повърхността на нокътя, върху който е нанесен гелът. Поставете памучна подложка, напоена с разтвора за отстраняване на гел, върху всеки нокът и поставете алуминиево фолио върху него. Оставете за 10 минути. Внимателно отстранете лака за нокти с дървена пръчка или инструмент за кожички. Нежно шлайфайте повърхността на ноктите


Количество: 15 мл.

Цвят: Червен.

Производител: OPI

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg