ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Овлажняваща маска за лице с флорална вода и витамин С, Biorosе, 200 мл

Производител: Biorose

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за лицето

Подкатегории: Маски за лице

Код на продукта: 434519

ID оферта: 434227

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 32 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Овлажняваща маска за лице с флорална вода и витамин С, Biorosе, 200 мл: продукт, който поддържа овлажняване и почистване на кожата, спомагайки за възстановяването на клетките. Флоралната вода от рози е естествен тоник, който почиства и успокоява кожата в дълбочина, правейки я да изглежда по-млада и ярка. Витамините помагат за поддържане на здрав и младежки вид, Витамин С стимулира синтеза на колаген и еластан, докато водата от лайка има мощен успокояващ, противовъзпалителен ефект и спомага за освежаване на кожата. Също така, този продукт задържа влагата в кожата и спомага за синтеза на колаген, който е важен за поддържане на младежкия вид.

Състав: екстракт от шипка на дива роза, екстракт от розмарин, витамин С; римска лайка вода, немска вода от лайка, а-арбутин, хиалуринова киселина

Начин на употреба: Може да се използва сутрин и вечер, след почистване на лицето. Вземете суха маска, изсипете 20 мл серум върху нея, докато се абсорбира напълно и след това поставете върху лицето, и след 15 минути отстранете. Не мийте лицето след сваляне на маската.Ползи: Хидратира, Съживява.

Количество: 200 мл.

Производител: Biorose

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg