ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Флорална водна маска за лице от рози, витамин С Biorosе, 200 млПроизводител: Biorose

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за лицето

Подкатегории: Маски за лице

Код на продукта: 434518

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Флорална водна маска за лице от рози, витамин С Biorosе, 200 мл: продукт, който поддържа хидратацията и регенерацията на кожата, спомагайки за възстановяването на клетките. Флоралната вода от рози е естествен тоник, който почиства и успокоява кожата в дълбочина, правейки я да изглежда по-млада и ярка. Лайка е пълна с витамини и минерали, витамин С стимулира синтеза на колаген и еластан, докато хиалуроновата киселина играе съществена роля в клетъчния метаболизъм и физиологичните процеси, водещи до възстановяване на тъканите. Също така, този продукт задържа влагата в кожата и спомага за синтеза на колаген, който е важен за поддържане на младежкия вид.

Състав: вода от цветя роза дамасцена, екстракт от плодове от розова кучешка вода, хиалуронова киселина, екстракт от розамаринус лекарствен (розмарин), гераниол, цитронеол.

Начин на употреба: Може да се използва сутрин и вечер, след почистване на лицето. Вземете суха маска, изсипете 20 ml серум върху нея, докато се абсорбира напълно и след това поставете върху лицето, и след 15 минути отстранете. Не мийте лицето след сваляне на маската.

Ползи: Хидратира.

Количество: 200 мл.

Производител: Biorose

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg