ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Био слънцезащитен крем SPF 30 за чувствителна кожа с лайка, цинк и масло от ший Odylique от Essential Care, 50 млПроизводител: Odylique by Essential Care

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за тялото

Подкатегории: Лосиони за тяло

Код на продукта: 432677

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Био слънцезащитен крем SPF 30 за чувствителна кожа с лайка, цинк и масло от ший Odylique от Essential Care, 50 мл: Слънцезащитен крем, съдържащ естествени съставки и е подходящ за цялото семейство, особено за тези които имат чувствителна кожа. Това овлажнява и успокоява кожата, изложена на слънце, благодарение на съдържанието на цинков оксид, семена от каранджа, масло от шеа и други органични растителни съставки. Те включват: лайка, розмарин и верига, които имат ролята да противодействат на вредното въздействие на слънцето. Продуктът има тройна защита: UVA с широк спектър, UVB SPF 30 и органични антиоксиданти, които се борят срещу свободните радикали. Кремът не съдържа силикони, наночастици, изкуствени UV филтри, консерванти, парфюм и цвят. Това беше първият слънцезащитен крем, одобрен от Фондация Firtrade и притежава органичен сертификат. Също така немазната текстура поддържа бързо абсорбиране в кожата и не оставя филма бял.

Състав: Масло от семена на Pongamia glabra, цинков оксид, масло от Butyrospermum parkii F, силициев диоксид, масло от семена на Helianthus annuus, восък от Euphorbia candelilla, масло от семена на Simmondsia chinensis, екстракт от ламарина, екстракт от лайка, романина екстракт от лекарствени продукти, естери на жожоба, полихидроксистеаринова киселина, обикновен английски език: масло от Каранджа, цинков оксид (не нано), сурово масло от ший F, силициев диоксид, слънчогледово масло, восък от канделила, екстракти от жожоба, восък от карнауба, лайка, екстракт от морски зърнастец, Екстракт от рициново масло

Начин на употреба: Кремът се нанася върху кожата преди излагане на слънце или дори тогава, тъй като има незабавна ефикасност.

Ползи: Хидратира.

Количество: 50 мл.

Производител: Odylique by Essential Care

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg