ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Кремообразен крем с кокос за премахване на грим Odylique от Essential Care, 200 мл

Производител: Odylique by Essential Care

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за лицето

Подкатегории: Почистваща козметика

Код на продукта: 432568

ID оферта: 432277

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 47 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 12 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Кремообразен крем с кокос за премахване на грим Odylique от Essential Care, 200 мл: Подхранващ и кремообразен почистващ препарат, който почиства кожата. Съдържа богата смес от етерични масла, така че кожата да остане гладка и мека след премахване на грима. Продуктът съдържа органични кокосови и маслинови масла, които овлажняват кожата и имат приятна миризма. Препаратът за отстраняване на грим е подходящ за всички типове кожа и може да се използва в областта на очите. Препоръчва се да се нанася леко върху кожата и да се отстранява с памучна дискета или чрез изплакване на лицето с вода. Също така, продуктът може да се използва и като леко мляко за тяло.

Съставки: Aqua, Cocos nucifera масло, Olea europaea плодово масло, Rosa centifolia цветна вода, Glycerine, Cetearyl алкохол, Cetearyl глюкозидем, Rosmarinus officinalis екстракт от листа, цитрусово масло от лимонова кора, масло от листа на евкалипт globulus, Salvia sclarea олио, млечна киселина, натриев анасон, натриев левулинат, натриев лауроил лактилат, ксантанова смола, лимонова трева (в лимоново масло)

Начин на употреба: Почистващото средство се нанася върху кожата, за да се почисти, когато е необходимо. Премахва се с памучна дискета или чрез изплакване на лицето с вода. Кожата ще остане чиста, свежа и хидратирана.

Ползи: Почиства, Полира, Хидратира.

Количество: 200 мл.

Производител: Odylique by Essential Care

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg