ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Лак за нокти - OPI Nail Lacquer - Hello Kitty Dream in Glitter, 15 мл

Производител: OPI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Ръце и нокти

Подкатегории: Лакове за нокти

Код на продукта: 350424

ID оферта: 350147

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 20 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 12 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Лак за нокти - OPI Nail Lacquer - Hello Kitty Dream in Glitter, 15 мл: висококачествен лак за нокти, с уникална формула и богата консистенция, предлага се в широка гама от модерни нюанси, живи и силно пигментирани, с оригинални имена, предлагащи оптимална адхезия, равномерен цвят и интензивен блясък. Иновативната четка OPI ProWide позволява лесно и прецизно нанасяне на лака и гарантира перфектно покритие на цялата повърхност на нокътя, като гарантира чист маникюр/педикюр, с безупречен дълготраен вид. Правилно приложен, лакът за нокти OPI има устойчивост до 7 дни и е идеален както в професионалните услуги, предлагани от салоните за маникюр и педикюр, така и в домашни условия, за лична употреба. Hello Kitty Glitter ви предлага колекция, пълна с топли и смели нюанси. Помага ви да получите ярък и специален вид по време на Коледа.

Нанасяне: OPI Base Coat се нанася върху чисти, сухи нокти и с изтласкани кожички. За перфектен завършек нанесете лака в центъра на ноктите, следван от всяка страна. Нанася се втори слой от цветен лак за нокти, който запечатва много добре върха на ноктите. Нанася се един слой OPI Top Coat за осигуряване на блясък и защита на ноктите за по-дълъг период от време. За сух на допир маникюр само за няколко минути, нанесете 2 капки за сушене DripDry Lacquer върху всеки нокът.

Количество: 15 мл.

Цвят: Розов.

Производител: OPI

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg