Производител: Fanola
Раздел: Козметични продукти
Категории: Стайлинг за коса
Подкатегории: Кремове за коса
Код на продукта: 349176
ID оферта: -
Наличност: Няма наличност
Време за доставка: Няма наличност
Пакет 2 x Крем за изправяне и изглаждане без формалдехид - Fanola Liss Ker Straightening Anti-Frizz Cream Formaldehyde Free, 300мл:
Крем за изправяне и изглаждане без формалдехид - Fanola Liss Ker Straightening Anti-Frizz Cream Formaldehyde Free, 300мл: крем за изправяне и изглаждане на непокорната коса, къдрава и трудна за обработка, с формула без формалдехид, идеална за всички типове коса (дори за химически обработената), която действа ефективно, има дълготрайни ефекти (8-10 седмици) и не уврежда капилярните влакна. Съдържа глиоксилова киселина, която действа на повърхността на косата, а не във вътрешността, както в традиционните процеси на изправяне, и се активира от топлината на пресата, закрепвайки се около нишката и запаметява действието на изправяне. Той създава еластичен укрепващ щит около капилярното влакно, като го оставя да диша, и поради съдържанието на кератин и масло от макадамия, влива косата с протеини и успокояващи вещества за оптимален козметичен резултат, като оставя косата гладка, мека, блестяща и лесна за разресване.
Състав: глиоксилова киселина, кератин, масло от макадамия
Нанасяне: измийте косата и изсушете в кърпата, като премахнете 80% от излишната вода. Разделете косата на кичури с приблизително 2 см, нанесете крем Liss Ker с четка по дължините и връхчетата, започвайки от шията и оставете да действа поне 20 минути. Не се изплаква. Загрейте косата на 220 градуса и я изправете направо, като започнете отново от шията. Прекарайте пресата най-малко 7 пъти върху всеки кичур. Оставете да изстине, след това изплакнете обилно с вода. Не мийте с шампоан. Нанесете маската за коса, оставете да действа 5 минути, след това изплакнете и стилизирайте косата със сешоара и изправящата преса.
Тип Коса: Непокорна.
Ползи: Блясък, Полира, Подхранва.
Производител: Fanola
Тази страница използва „бисквитки“. С натискането на Приемам или с разглеждането на този уебсайт, Вие се съгласявате на „бисквитките“. Научете повече за бисквитките в раздела Политика за бисквитки.