ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Чай от липа Dorel, 20 пликчета

Производител: Dorel Plant

Раздел: -

Категории: -

Подкатегории: -

Код на продукта: 296819

ID оферта: 296492

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 3 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Чай от липа Dorel, 20 пликчета: Чаят от липа има успокояващ ефект, подпомагайки здравето и оптималното функциониране на нервната система. Предизвиква състояние на релаксация и осигурява дълбок и спокоен сън. Допринася за поддържането на здравето на дихателната система, а благодарение на своите антиоксидантни свойства помага на организма да се бори с агресията на външни и вътрешни фактори. Показан е като допълнение при безсъние, мигрена, грип, треска, настинки, бронхит, психически дискомфорт, интелектуално преумора, храносмилателни разстройства (в комбинация с ментови и / или чайове от лайка) и др.

Съставка: липа

Начин на приложение: добавете 1 пликче към 250 мл вряща вода, покрийте и оставете да се влива 5-10 минути, след което изпийте горещо. Консумирайте 3-4 чаши на ден, подсладени с пчелен мед на вкус.

Количество: 20 броя.

Заболявания: Дихателна система, Настинка и грип, Нервна система, Безсъние.

Съдържание: Натурално.

Производител: Dorel Plant

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg