ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Изглаждаща терапия за обезцветена коса, Фина или Пореста - CHI Farouk Enviro American Smoothing Treatment - Highlighted/Porous/Fine Hair, 473мл

-16%
izglazhdascha-terapiya-za-obeztsvetena-kosa-fina-ili-poresta-chi-farouk-enviro-american-smoothing-treatment-highlighted-porous-fine-hair-473ml-1.jpg

Производител: CHI

Раздел: Козметични продукти

Категории: Грижа за косата

Подкатегории: Процедури за коса

Код на продукта: 21628

ID оферта: 21678

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 264 лв.

Цена: 221 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Изглаждаща терапия за обезцветена коса, Фина или Пореста - CHI Farouk Enviro American Smoothing Treatment - Highlighted/Porous/Fine Hair, 473мл: професионална терапия с уникална формула, която изглажда и изправя обезцветената коса, фина или пореста, проникваща в повредената кутикула на капилярното влакно и премахва с до 95% наелектризирането и естетическото сгъстяване. Съдържа аминокиселини, протеини и екстракти от коприна и перли, които възстановяват структурата на косата и осигуряват дълготраен ефект против влажност и изглаждане (до 4 месеца, в зависимост от вида на косата), превръщайки непокорната, къдрава или вълнообразна коса в една права, копринена, пълна с блясък и лесна за разресванетакава. Тя е много по-лека и по-безопасна алтернатива на традиционните агресивни методи за изправяне на косата, предлагащи изключителни резултати, без да се засяга целостта на косата. Не съдържа парабени или формалдехид.

Състав: аминокиселини, протеини, екстракти от коприна и перли

Инструкции за употреба:

1. Измийте косата с шампоан CHI Enviro Purity; Оставете шампоана да действа върху косата за 3-4 минути, след което изплакнете

2. Избършете добре косата си с кърпа, за да отстраните излишната вода от косата

3. Разделете косата на 4 секции; започнете да прилагате терапия с Enviro от шията, като използвате четка за боя, на разстояние 2 см от скалпа. С помощта на гребен, срешете косата, върху която е нанесена терапията, за равномерно разпределение и елиминиране на излишния продукт. Не се препоръчва пренасищането на косата с продукта!

4. След нанасяне на продукта върху цялата коса се оставя да действа при стайна температура, като времето на действане се определя от типа коса, както следва:

- 10 минути за фина, пореста коса

- 15 минути за боядисана коса, химически обработена

- 20 минути за естествена, гъста и устойчива коса

5. След изтичане на срока на задействане, изсушете косата напълно, като използвате кръгла четка за обработка и изправете косата със сешоар.

6. За пълно уплътняване на продукта, използвайте пресата за коса при температура 210 градуса по Целзий, като бавно преминавайте върху всяка част от косата, 4-5 пъти.

7. 24 часа след прилагане на лечението, измийте косата с помощта на шампоан и балсам/маска от серията CHI Enviro Smoothing. За дълготраен ефект от лечението се препоръчва използването на продукти от гамата CHI Enviro Smoothing.

Внимание: Използвайте ръкавици за нанасяне на продукта !!! Избягвайте контакт с очите !!! Пазете извън обсега на деца !!!

Тип Коса: Изтощена, Непокорна, Къдрава.

Ползи: Полира, Изправя, Блясък.

Количество: 473 мл.

Производител: CHI

Източник: Manufactured by/Fabriqué par/Hecho en E.U.A por Farouk Systems, INC. Houston, Texas 77090, USA
Imported for the EEC by Farouk Systems Europe, B.V. De Brand 40, NL-3823 LL AMERSFOORT, The Netherlands
Made in U.S.A.


Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:

-7%
Сух шампоан за обем - Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser, 180мл
Сух шампоан за обем - Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser, 180мл

Първоначална цена: 26 лв.


Намалена цена: 24 лв.


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg