ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Обезцветяващо пигментно масло - Maxxelle Eye Candy Pigmented Bleaching Butter, нюанс 1 Platinum, 100г

Производител: Maxxelle

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Пигменти

Код на продукта: 207436

ID оферта: 207071

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Цена: 78 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 200 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 7 лв.
при поръчки по-малки от 200 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Обезцветяващо пигментно масло - Maxxelle Eye Candy Pigmented Bleaching Butter, нюанс 1 Platinum, 100г: иновативен продукт с ниско съдържание на амоняк, предлага се в интензивни и живи цветове, който предлага тройно действие: обезцветява естествената или боядисана коса, като осигурява изсветляване на нюанса с до 6 тона; вкарва в структурата си нови цветни пигменти, устойчиви на окислително действие; Реконструира и изглажда влакната на косата, подобрявайки нейното състояние и помага да се поддържа компактна структура на нишката по време на процеса на обезцветяване. Не изсъхва и не набъбва по време на работа, може да се използва за всички техники за обезцветяване, не се матира и не влошава косата или скалпа, като е подходящ за нанасяне в близост до корените. Сенките могат да се комбинират, за да се получат персонализирани цветови резултати.

Нанасяне: смесете 1 част обезцветяващо масло с 2 части окисляващи оцветители с концентрация 3%, 6%, 9% или 12%, в зависимост от желаното ниво на обезцветяване и състоянието и структурата на косата, след това нанесете върху косата получената смес. За кичури или други специални техники за иобезцветяване можете да смесвате 1 част масло за обезцветяване с 1 част или 1,5 части оксидант, като получавате желаната консистенция на сместа. Времето за работа е 20-50 минути и се препоръчва непрекъснато да се проверява процесът на обезцветяване/ изсветляване, докато се получи желаният нюанс. След изтичане на срока на действие, изплакнете косата с много вода, докато сместа бъде напълно отстранена. Прочетете и следвайте инструкциите за употреба.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 г.

Цвят: Сив.

Производител: Maxxelle

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg