ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Полуперманентна боя за коса Rosa Impex Prestige VIP's BeBlonde Hair Toner, нюанс BB01 Silvery Platinum, 100мл

-41%
polupermanentna-boya-za-kosa-rosa-impex-prestige-vip-s-beblonde-hair-toner-nyuans-bb01-silvery-platinum-100ml-1.jpg

Производител: Rosa Impex

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Боя без амоняк

Код на продукта: 202198

ID оферта: 201824

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 12 лв.

Цена: 7 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Полуперманентна боя за коса Rosa Impex Prestige VIP's BeBlonde Hair Toner, нюанс BB01 Silvery Platinum, 100мл: полуперманентна боя за коса с иновативна формула и деликатно действие, която боядисва косата в модерни и интензивни руси нюанси, като същевременно предлага оптимална грижа. Тя спомага за възстановяването на структурата на косъма, подхранва го в дълбочина, укрепва го и му придава блясък и жизненост благодарение на богатото си съдържание от естествени масла (макадамия, маслини), екстракт от коприва и витамин F, оставяйки косата лесна за разресване, копринена, блестяща и гладка. Може да се използва за освежаване на цвета на не боядисана коса или между 2 бои, за подчертаване на определени кичури, придаващи им ефектни нюанси, или за неутрализиране на нежелани тонове жълто след обезцветяване, без да се използва перманентна боя, която може да повреди косъма на косата. Тя покрива белите кичури в пропорция 70-80%, нюанса се поддържа до 6-8 измива, а боядисването може да се повтори по всяко време, без да се засяга структурата на косата. Лесно се прилага директно от епруветката, има рН, близко до това на косата и не съдържа вредни вещества (PPD, резорцинол, амоняк, моноетаноламин, водороден прекис или други алкализиращи или окисляващи агенти), така че може да се прилага върху на скоро боядисана коса, къдрава или перманентно права. Кутията съдържа 1 туба боя (100мл), чифт ръкавици и инструкции за употреба.

Състав: макадамия и зехтин, екстракт от коприва, витамин F

Нанасяне: не изисква подготовка. Нанася се директно от тубата върху прясно измитата коса, изсушена с кърпа, равномерно се разпределя по цялата коса, оставя се да действа между 5 - 90 минути в зависимост от състоянието на косата и желания нюанс, след което изплакнете обилно с много вода. Не е необходимо да се използва шампоан и балсам след боядисване. Няма обезцветяващо действие; получаването на по-светъл нюанс се извършва с помощта на обезцветяващи продукти. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 100 мл.

Цвят: Рус.

Производител: Rosa Impex

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg