ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Перманентна крем боя - Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns, нюанс 7/73 средно русо златисто кафяво

-36%
permanentna-krem-boya-wella-professionals-koleston-perfect-me-deep-browns-nyuans-7-73-sredno-ruso-zlatisto-kafyavo-1.jpg

Производител: Wella Professionals

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Професионална боя

Код на продукта: 198329

ID оферта: 197938

Наличност: На склад

Време за доставка: Максимум 5 дни

Първоначална цена: 22 лв.

Цена: 14 лв.

Безплатен транспорт
за поръчки над 250 лв.
Гаранция за качество
фактура и декларация за съответствие
Такса за доставка: 10 лв.
при поръчки по-малки от 250 лв.
Гарантирано връщане на парите
право за връщане до 14 дни

Описание на продукта:

Перманентна крем боя - Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Deep Browns, нюанс 7/73 средно русо златисто кафяво: професионална боя с кремообразна текстура, лесна за смесване и нанасяне по цялата дължина на косата, предлагаща широка гама от интензивни, живи и дълбоки нюанси, които позволяват чисти, равномерни, лъскави и устойчиви на време цветове. Оптимизираната му формула осигурява пълно покритие на белите кичури, докато технологията Pure Balance предотвратява образуването на свободни радикали по време на процеса на боядисване, намалявайки до минимум увреждането на косата. Иновативната молекула ME + замества алергенните съставки на PPD и PTD, намалявайки риска от алергични реакции до 60%. Благодарение на леката си консистенция, боята лесно и бързо се отстранява от косата чрез изплакване и придава на косата гладък, копринен вид, изпълнен с жизненост и естествен блясък.

Нанасяне: в неметална купа, боята се смесва със съответния оксидант в съотношение 1: 1, докато се получи хомогенна емулсия, която се разпределя по цялата суха, не предварително измита коса. След изтичане на времето за действие отстранете чрез изплакване и използвайте специален шампоан, предназначен за боядисана коса. Внимателно прочетете и следвайте инструкциите в кутията.

Забележки: Боята не идва с оксидант. Оксидантът се закупува отделно.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 60 мл.

Цвят: Рус.

Производител: Wella Professionals

Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg