ОФЕРТИ НА ПРОДУКТИ

Оксидант Oro Therapy Fanola, 20 vol 6%, 1000млПроизводител: Oro Therapy

Раздел: Козметични продукти

Категории: Боя за Коса и Оксидант

Подкатегории: Оксиданти

Код на продукта: 171144

ID оферта: -

Наличност: Няма наличност

Време за доставка: Няма наличност

Понастоящем този продукт не е наличен или не е част от офертата на Esteto.

Описание на продукта:

Оксидант Oro Therapy Fanola, 20 vol 6%, 1000мл: кремообразен оксидант, специално проектиран за използване с боя без амоняк Fanola Oro Therapy. Формулата му, обогатена с микроактивно масло от злато и арган, осигурява на косата оптимална грижа по време на боядисване, ефективно предотвратява нейното разваляне и гарантира получаване на интензивен и устойчив цвят с течение на времето. Съдържа 20 обем (6%) водороден пероксид.

Състав: микроактивно злато, арганово масло

Нанасяне: в неметална купа смесете боята с оксиданта с желаната концентрация в съотношение 1: 1,5 (напр. 50 мл боя, 75 мл оксидант). Получената емулсия се нанася веднага върху суха коса, равномерно се разпределя. След изтичане на срока на действие, изплакнете обилно, докато водата остане чиста и измийте косата с шампоан. Прочетете внимателно и следвайте инструкциите за употреба.

Тип Коса: Боядисана.

Ползи: Поддържа цвета.

Количество: 1000 мл.

Производител: Oro Therapy

Показаната снимка е за информация. Спецификациите на продукта са информативни, според данните, предоставени от упълномощени производители или дистрибутори. Тези и цената могат да бъдат променяни без предизвестие и не представляват договорно задължение.

Други продукти, от които може да се интересувате:


Достъп до мобилната версия


Copyright © Esteto.bg